Leadgeneratie is een essentieel onderdeel van sales en marketing. Het genereren van leads zorgt ervoor dat je op regelmatige basis nieuwe klanten voor je bedrijf weet binnen te halen. Zo kun je je klantenbestand stabiel groeien en heb je meer controle over je maandelijkse omzet. Wist je dat de mogelijkheden op het gebied van leadgeneratie in dit digitale tijdperk groter zijn dan ooit?

Byteleaders is dé specialist in het genereren van leads via zowel offline als online kanalen. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en vertegenwoordigen jouw merk op uiterst professionele wijze. Zo kun jij de focus leggen op je core business, in de wetenschap dat je leadgeneratie doorloopt. Byteleaders is actief voor tal van tevreden e-commerce, ICT-, DaaS- en SaaS-bedrijven.

Wat is leadgeneratie?

Leadgeneratie is het identificeren van nieuwe potentiële klanten en het wekken van belangstelling voor jouw diensten of producten. Een gedeelte van deze mensen zal uiteindelijk converteren tot klant en hiermee leiden tot nieuwe omzet. Het voornaamste doel van het genereren van leads is dan ook om je omzet te verhogen.

Bij leads kunnen we onderscheid maken tussen warme en koude leads. Warme leads zijn mensen die eerder al interesse hebben getoond in jouw bedrijf, diensten of producten. Ze stellen bijvoorbeeld een vraag via de live chat op je website of nemen telefonisch contact op. Koude leads zijn mensen die nog geen idee hebben van het bestaan van jouw bedrijf of diensten.

Hoe kan ik online meer leads genereren?

Daar waar het voor salesmedewerkers voorheen gebruikelijk was om mensen ‘koud’ te benaderen, is het in dit digitale tijdperk mogelijk om warme leads te genereren op basis van specifieke interessegebieden of gegevens. Met name online kanalen zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Denk hierbij onder meer aan e-mail, live chat en social media.

Byteleaders is gespecialiseerd in deze en andere veelgebruikte kanalen en kan je jouw leadgeneratie hierdoor volledig uit handen nemen. Wij weten welke methoden op het gebied van klantcontact in B2B en B2C de meeste kans bieden op conversie en helpen jou graag om je omzet naar een hoger niveau te tillen.

Waarom een leadgeneratie bureau inschakelen?

Er zijn tal van redenen voor het inschakelen van een leadgeneratie bureau zoals Byteleaders. Zo werken wij in het contact met jouw klanten niet met robots, maar met échte Nederlandstalige medewerkers die leads accuraat en persoonlijk te woord staan. Deze medewerkers zijn bovendien 24/7 inzetbaar en kunnen ook jouw bestaande klantenservice indien gewenst naadloos aanvullen.

Het voordeel van Byteleaders is dat je niet te maken krijgt onverwachte kosten. Wij vertellen je vooraf exact wat de investering bedraagt en wijzen je één vaste projectmanager toe. Daarnaast is onze op maat afgestemde oplossing om leads te genereren ook bij bezoekerspieken volledig schaalbaar. Met Byteleaders kies je dan ook voor zekerheid op de lange termijn.

Leads genereren voor b2b en b2c

Nog nooit eerder lagen er zoveel kansen om in B2B en B2C warme leads te genereren voor je bedrijf. De perfect geïntegreerde klantcontactoplossingen van Byteleaders werken conversieverhogend en maken gebruik van de laatste tools en technieken. Van live chat tot social media beheer en van telefonisch klantcontact tot e-mail; de mogelijkheden in leadgeneratie zijn eindeloos.

Wil jij online meer leads genereren terwijl je je zelf op je core business kunt richten? Byteleaders bouwt een op maat afgestemd extern klantenservice team dat gericht werkt aan jouw zakelijke doelen. Meer weten over hoe je jouw leadgeneratie aan ons kunt uitbesteden? Bel ons dan direct op +31 (0)85 13 04 927 of stuur een mailtje naar partner@byteleaders.nl.

Recent Posts / View All Posts

Ik ga klantenservice uitbesteden: hoe verloopt de onboarding?

| Uitleg over onze diensten | No Comments
Het is altijd fijn om een nieuwe partner aan te sluiten op ons contactcenter. Het proces van klant worden noemen we ook wel onboarding. Wij…

Klantenservice ondersteuning voor Black Friday

| Uitleg over onze diensten, Uitleg over onze diensten, Uitleg over onze diensten | No Comments
Voor vele e-commerce bedrijven komt de drukte dag van het jaar er weer aan: Black Friday. De Amerikaanse traditie vindt plaats op vrijdag 27 november…

7 activiteiten waar je tijd voor hebt nu Byteleaders je klantenservice verzorgt

| Niet gecategoriseerd | No Comments
Fijn, zo lekker ontzorgt zijn. Wat ga je nu met deze vrijgekomen tijd doen? Hier 7 tips voor een productievere en leukere werksfeer.

Is klantenservice uitbesteden geschikt voor jouw bedrijf?

| Niet gecategoriseerd | No Comments
Outsourcing anno 2020 Een geweldig klantenservice team kan vleugels geven aan de groei van een bedrijf, door klantloyaliteit te winnen en te behouden. Ondernemers staan…