Skip to main content
Uitleg over onze diensten

Byteleaders als aanvulling op je bestaande klantenservice

By 30 maart 2020mei 17th, 2020No Comments

Naast compleet ontzorgen bouwen wij ook externe klantenservice teams die bestaande teams aanvullen. Dit noemen wij ook wel hybride klantenservice uitbesteden.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

1. Buiten kantooruren uitbesteden

Buiten kantooruren kunnen loonkosten hoog zijn. Daarnaast is niet altijd je personeel bereid deze uren te bemannen. Ontneem druk van je organisatie door ’s avonds, in het weekend en op feestdagen je externe Byteleaders klantenservice team in te zetten.

2. Opschalen bij drukte

Voor drukke momenten als Black Friday, Cyber Monday en de kerstperiode kan Byteleaders bijspringen. Dit hoeft zelfs niet eens geplande drukte te zijn. Ons geautomatiseerde klantenservice backbone controleert elke minuut de wachtrij van telefoon en chat. Op basis hiervan kan automatisch een medewerker van Byteleaders opgeroepen worden. Hier heeft uw geen omkijken meer naar!

3. Tegelijkertijd eigen medewerkers en Byteleaders online

Wanneer je zelf niet genoeg capaciteit hebt, kun je hiervoor kiezen. Wij behandelen dan op afstand een gedeelte van de oproepen. En dat kan voor zo goed als alle kanalen waaronder Live-Chat en Social Media.

4. Eerstelijns uitbesteden, tweedelijns zelf

Ongeveer 80% van de vragen vallen onder zogeheten “eerstelijns” vragen. Dit zijn standaard zaken als productadvies, retourvoorwaarden en garantie kwesties. Deze kunnen we middels een draaiboek voor je organisatie behandelen. De tweedelijns klantenservice is voor de meer ingewikkeldere kwesties. Deze kan je interne organisatie oppakken.

5. Byteleaders als kwaliteitsbewakers

Wanneer je eigen personeel niet binnen X seconden op een telefoontje of chat reageert, kunnen wij het oppakken. Zo blijf je altijd bereikbaar en daarmee verkoop je misgelopen klanten.

Hybride klantenservice vormen zijn populair

Door het gemak en efficiëntie voordelen schakelen ondernemers Byteleaders in. Wij denken graag met de specifieke klantenservice inrichting voor jouw organisatie mee en kunnen samen met jou bespreken of klantenservice uitbesteden geschikt is voor jouw bedrijf. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ralph Heeneman

About Ralph Heeneman

Ralph is oprichter en projectmanager van Byteleaders. Hij is gespecialiseerd in klantcontact oplossingen.

Leave a Reply